Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 421 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Dušan Sopóci
sopoci@mgreal.sk
0905 552 697

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Zariadené kancelárske priestory, Bratislava,Ružinov, Studená ul., parkovanie

Typ
Prenájom
Mesto
Ružinov
Ulica
Studená
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
25 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
1
Pridané
13.04.2017
Aktualizované
09.05.2023
Cena 10,00 €/m2/mes.
Ing. Dušan Sopóci MG real, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 552 697

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory na Studenej ulici (Bratislava, Ružinov) v novozrekonštruovanej administratívnej budove, ktorá sa nachádza v blízkosti diaľnice a letiska. Kancelárie vysokého štandardu, aktuálne k dispozícii na prízemí kancelársky celok  so samostatným vchodom z ulice 120 m2 skladajúci sa z 3 kancelárií, archívu, šatne, kuchynky a WC. Možnosť využitia veľkej zasadačky 51 m2. Na poschodí sú voľné  dve menšie kancelárie o výmere 20m2 a 25m2 a dve väčšie 80 m2 a 40 m2. Kancelárie sú vybavené nábytkom (v cene nájmu). Priestory sú kompletne zrekonštruované, plastové okná, otvárateľné, koberce. Ďalšie vybavenie: klimatizácia, internet, štruktúrovaná kabeláž (vrátane optiky), stravovanie v areáli.

Parkovanie: vyhradené parkovacie miesta pred objektom, bezproblémové parkovanie v okolí.

Zabezpečenie: alarm, kamerový systém, vstup na ID-karty. Prístup do budovy 24/7.

Výhody: lokalita s dobrou dopravnou dostupnosťou, MHD. V blízkosti Tesco ZLATE PIESKY, Shopping Palace, LETISKO. Predajné miesto E-mýta.

Cena:Od 10 €/m2/mesiac +  energie a služby + Dph

Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.