Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 352 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Juraj  Herceg maklér
Juraj Herceg
jherceg@apartim.sk
0903408815

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Apartim sro prenajme exkluzívny 2 izb byt v novostavbe Na Križovatkách

Typ
Prenájom
Mesto
Ružinov
Ulica
Na križovatkách
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
50 m2
Celková plocha
50 m2
Stav objektu
úplne prerobený
Počet izieb
2
Pridané
28.03.2022
Aktualizované
23.04.2024
Cena 600,00 €
Juraj Herceg Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Apartim sro prenajme exkluzívny 2 izbový byt s veľkým balkónom a parkovacím garážovým miestom v Ružinove na ul. Na križovatkách v novostavbe Dvory.

Byt má rozlohu 50m2. Nachádza sa na 2/7 poschodí nového, nedávno dokončeného a skolaudovaného obytného domu.

Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne spolu s WC, veľkej obývačky opticky prepojenej s kuchyňou a priestrannej samostatnej spálne. Z obývačky aj zo spálne je výstup na veľký balkón. K bytu patrí aj parkovacie státie v garáži priamo pod domom.

Byt je vybavený a zariadený vo vyššom štandarte. Má novú kuchynskú linku vyrobenú na mieru so zabudovanými spotrebičmi, modernú dizajnovú spálňu s veľkou manželskou posteľou, kozmetickým stolíkom a rolldorom, obývačku zariadenú tiež nábytkom na mieru, sedačkou, konferenčným stolíkom a štýlovou komodou na TV a kúpelňu so sprchovým kútom, práčkou a WC. Je kompletne zariadený a vybavený, vrátane spotrebičov : TV, chladnička, práčka, umývačka riadu, varná doska, rúra, digestor, mikrovlnka.

V blízkosti je výborná občianska vybavenosť( NC AVION, IKEA, HORNBACH, LIDL, BAUHAUS, BILLA, POŠTA, ŠKOLA, ŠKOLKA a iné) a tiež dobré dopravné spojenie do mesta ako aj na diaľnicu a obchvat.

Cena nájmu vrátane parkovacieho miesta je 600 EUR/mesiac + energie 100EUR/mes., spolu 700 EUR/mes pri jednej osobe.

Pri podpise zmluvy sa hradí jedno nájomné, depozit vo výške jedného nájomného a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500 EUR.

Byt je voľný od 01.02.2024, vhodný pre jedného nájomníka alebo bezdetný pár, bez akýchkoľvek domácich zvierat.

Kontakt:
p.Herceg
0903 408 815
www.apartim.sk
apartim@apartim.sk