Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 909 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Juraj Švásta
expisreal@expisreal.sk
0905 795 736

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PRENÁJOM 2 izb byt s loggiou Panorama city, Bratislava II., Nivy, Expis real

Typ
Prenájom
Mesto
Ružinov
Mestská časť
Nivy
Ulica
Landererova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
68 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Pridané
03.09.2021
Aktualizované
03.09.2021
Cena 700,00 €/mes.
Ing. Juraj Švásta Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 795 736

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na prenájom exkluzívny dvojizbový byt s loggiou s Parkingom na TOP adrese v centre Bratislavy v PANORAMA CITY - najvyššie obytné veže na Slovensku v lokalite Bratislava I, Staré Mesto, na nábreží Dunaja, pri Eurova a Slovenskom národnom divadle.

23 poschodie. Byt má nádherný výhľad na Staré mesto, SND, Dunaj a Hrad,  s výmerou 68 m2 (58 m2 byt + loggia 10 m2).

VÝHODY:
exkluzívna novostavba
top adresa v centre mesta pri Eurovea
jedinečný denný a večerný výhľad na mesto
pod bytom sa nestavia stavba (ticho)
priamo v centre pri Dunaji, s výhľadom na hrad
garážové státia priamo na nižších podlažiach budovy
k dispozícii vysokorýchlostný internet a KTV
možnosť dozariadenia podľa náročnosti nájomcu
prenajatie aj na kanceláriu, alebo ako byt s možnosťou odpočtu DPH
komplet vkusne zariadený byt vrátane všetkých spotrebičov

DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva zo vstupnej haly, kúpeľne s WC, obývacej izby s kuchynskou časťou, šatník a samostatnej spálne.

Vysoké štandardy zariadenia: bezpečnostné dvere, hliníková okenná konštrukcia s veľkoformátovou panoramatickou sklenenou tabuľou a tepelne izolačným dvojsklom s akustickým útlmom, drevené podlahy, zárubne a dvere, kvalitná dizajnová sanita a obklady v kúpeľni a WC. Vlastná recepcia s 24-hodinovou prevádzkou pre každú obytnú budovu, parkovacie státie v garáži sledované kamerovým systémom a videovrátnik, upratovanie nebytových priestorov a umývanie okien.

LOKALITA
Dve najvyššie obytné veže na Slovensku PANORAMA CITY, sú zasadené do prostredia novovybudovaného bratislavského nábrežia len pár metrov od Slovenského národného divadla a známeho nákupného centra. Veže sa nachádzajú priamo v centre hlavného mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nábrežie Dunaja ponúka široké možnosti na aktívny aj pasívny oddych, či už športovým vyžitím iba na skok od dunajskej hrádze ako beh, cyklistika, korčulovanie, alebo možnosť len tak si posedieť v jednej z mnohých kaviarní nachádzajúcich sa na dunajskej promenáde.

Cena pri dlhodobom prenájme (min. 12 mesiacov), byt je ihneď voľný. Možnosť prenajatia aj dvoch samostatných parkovacích mies v budove (prepojené výťahom).

byt: 700,- eur/mes + Energie,  parking 100,- eur/mes + Energie

Info a obhliadky: 0905 795 736

Projekt Panorama City sa nachádza v atraktívnom prostredí novovzniknutého bratislavského nábrežia Dunaja neďaleko Slovenského národného divadla a nákupnej galérie Eurovea, ktorého súčasťou je Nábrežná promenáda, ktorá ho spája s historickým centrom mesta a tvorí súvislé prepojenie popod hradný vrch až po River Park.