Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 407 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: ZARIADENÝ 2i byt, TERASA, PARKOVANIE, BA III. Rača, Malokrasňanská ul.

Typ
Prenájom
Mesto
Rača
Ulica
Malokrasňanská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
53 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Cena 540,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom moderný 2-izbový BYT s TERASOU a PREDZÁHRADKOU s vyhradeným PARKOVACÍM MIESTOM v podzemnej garáži v NOVOSTAVBE MALÉ KRASŇANY v lokalite Bratislava III. v Rači na ulici Malokrasňanská. Tento veľmi pekný byt má celkovú podlahovú plochu 88 m2 (byt 53 m2, terasa 6 m2, predzáhradka 29 m2) a nachádza sa na prízemí v 5-poschodovom dome. Výborne orientovaný na západ s nádherne udržiavaným okolím plným zelene, parkov a detských ihrísk. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, 1 samostatnej nepriechodnej izby (spálne), kúpeľne so sprchou, samostatnej toalety, TERASY s veľkou PREDZÁHRADKOU a vyhradeného parkovacieho miesta v PODZEMNEJ GARÁŽI.

Byt je voľný od 1.4.2020 a je vhodný pre 1-2 osoby AJ S DIEŤAŤOM AJ DOMÁCIM ZVIERAŤOM!

STAV BYTU:
Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. V byte sú všetky moderné spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, práčka, mikrovlnka, bezpečnostný alarm, trezor, vysávač, ratanový nábytok na terase atď. V predzáhradke je vysadená nová tráva. Terasa sa dá uzatvoriť od záhradky polohovateľnými žalúziami na elektrické ovládanie ako aj všetky okná.

PLATBY:
Cena je 540 EUR + 130 EUR vrátane energií, správy budovy, vysokorýchlostného internetu a TV + 30 EUR vrátane vyhradeného PARKOVACIEHO STÁTIA v podzemnej garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 700,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu bez energií vo výške 570 EUR.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v novostavbe MALÉ KRASŇANY vo vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Rača na ulici Malokrasňanská s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj do prírody. V pešej dostupnosti je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – supermarkety, zdravotné stredisko, škôlka a tiež príjemné reštaurácie či kaviarne. Do centra mesta sa dostanete rýchlo a jednoducho – do 10 minút autom, do 15 minút električkou a do 20 minút na bicykli. Autom sa takisto pohodlne a rýchlo dostanete na diaľničný obchvat. Úžasným bonusom je aj CYKLOCHODNÍK, ktorý prepája Malé Krasňany s centrom Bratislavy a lesmi Malých Karpát. Ideálna poloha tohto bytu zabezpečuje bezprostredný KONTAKT S PRÍRODOU a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA III. RAČA / MALOKRASŇANSKÁ / MALÉ KRASŇANY / TERASA / PREDZÁHRADKA / ZARIADENÝ / PARKOVACIE STÁTIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.