Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predané! Nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt na Furdekovej ul., stačí sa len nasťahovať!

Typ
Predaj
Okres
Bratislava V
Mesto
Petržalka
Ulica
Furdekova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
73 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
30.03.2020
Aktualizované
30.03.2020
Cena 0,00 €
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Predané!  EXKLUZÍVNA NOVÁ PONUKA!!! RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt na Furdekovej ul. v Petržalke, časť Zrkadlový háj.

Byt má celkovú výmeru 74m2, z toho je loggia o výmere 2,8m2 a pivnica 1,2m2 na prízemí domu. Nachádza sa na 8. poschodí z 8 poschodového zatepleného bytového domu. Obytný dom má vlastnú kotolňu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 svetové strany  /2 spálne s kuchyňou sú orientované na východ a obývačka s 3.spálňou sú orientované na západ/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 so samostatnými vstupmi z priestrannej svetlej haly. Vstup do kuchyne, kúpeľne a na WC je taktiež samostatný zo svetlej chodby. Loggia je kuchyne s krásnym výhľadom na  zeleň.


Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. 

Rekonštrukcia zahŕňa: nové biele vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba,  prívod i vývod na práčku i sušičku. Nové samostatné väčšie WC zn. Geberit s dvojitým  splachovaním.

V cene je úplne nová veľká rohová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 60cm, výsuvný nerezový digestor, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra/

Mesačné náklady iba 120,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a milí susedia, iba 32 rodín v celom vchode, všetky byty vo vchode sú iba 3izbové.

Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové vstupné brány na číp, nová rampa na kočíky, nový  interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová dlažba i omietky v interiéri domu, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko zdravotné stredisko, Samoška, Kaufland, Petržalská plaváreň, zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....