Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: 3-izbový byt so skvelou dispozíciou, BA V. Petržalka, ul. Hrobákova

Typ
Predaj
Okres
Bratislava V
Mesto
Petržalka
Ulica
Hrobákova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
64 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj rekonštruovaný 3-izbový byt v časti BA V. Petržalka, Hrobákova ulica. Nachádza sa na 1. poschodí z 12., v panelovom dome s nákladným aj osobným výťahom. Výmera bytu je 64 m2 + lodžia 3 m2 + pivničná kobka na prízemí 2 m2. K bytu je aj štvrtinový podiel v spoločnej pivnici na poschodí (regál, možnosť uložiť bicykel), ktorý ale nie je zapísaný na liste vlastníctva. Pod bytom sa nachádzajú vykurované pivničné a komerčné priestory. Dispozícia: 3 samostatné izby, kuchyňa s lodžiou, samostatné WC, kúpeľňa, vstupná chodba a hala. Byt je orientovaný smerom na tichý zelený areál susedného centra voľného času.

Byt sa nachádza vo výnimočnom vchode, ktorý je kompletne zrekonštruovaný, má krásne upravené okolie a skvelých susedov. Dom nie je zaťažený úverom, kompletná rekonštrukcia a zateplenie boli robené z nasporených peňazí. Dom profituje aj z prenájmu komerčných priestorov na prízemí. Obyvatelia majú k dispozícii zdarma rozšírený balík TV programov.

Veľkým plusom bytu sú aj nízke mesačné zálohové platby vo výške 160 eur / 3 osoby.

STAV BYTU:
Byt prešiel pred 6 rokmi kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických rozvodov. Predáva sa aj s nábytkom na fotografiách, v kuchyni je elektrický sporák s plynovou varnou doskou a umývačka riadu. Na lodžii je praktický sklápací stolík, sklopiť sa dajú aj lavice. Má pratický systém posuvných okien. Na WC je predpríprava na namontovanie umývadla, do výklenku sa zmestí aj veľký odkladací priestor. V hale je šikmá vstavaná skriňa s hĺbkou od 30 – 60 cm. Interiérové dvere izieb a kuchyne sú robené na mieru z kvalitného indonézskeho masívu.

LOKALITA:
Veľmi dobrá občianska vybavenosť v okolí, dobré parkovanie. V blízkosti sa nachádza základná škola, Obchodná akadémia, detské ihriská pre infantov aj mládež.

/ PREDAJ / 3 - IZBOVÝ BYT / PETRŽALKA / LODŽIA / SAMOSTATNÉ IZBY / NÍZKE NÁKLADY / ZARIADENÝ / REKONŠTRUOVANÝ BYT / PIVNICA / TICHÉ PROSTREDIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Cena zahŕňa:
- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom
- poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €
- realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov