Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 908 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PRENÁJOM 3 izbový priestranný Pri Bielom Kríži Nové Mesto BA EXPISREAL

Typ
Prenájom
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Pri Bielom kríži
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
90 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
21.07.2020
Aktualizované
05.09.2020
Cena 950,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na prenájom veľký (90 m2) 3-izbový kompletne zrekonštruovaný moderný byt v tichej lokalite ulice Pri Bielom kríži, Bratislava Nové Mesto. Byt sa nachádza na 4. podlaží 4-podlažného tehlového bytového domu, orientácia bytu na východ a západ s výhľadom na Kamzík. K bytu prislúcha balkón (1,75 m2). Bezproblémové parkovanie v lokalite.

Byt je kompletne zrekonštruovaný s plastovými oknami, vybavený bezpečnostnými dverami, podlahovým a ústredným kúrením, klimatizáciou. V celom byte je položena plávajúca podlaha, okná kryté vnútornými i vonkajšími žalúziami. Dispozične byt pozostáva z predsiene, 2 priestranných samostatných izieb, kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľne a samostatného WC s bidetom, každá izba je vybavená vlastným termostatom.

Byt má ideálnu polohu nielen z hľadiska dopravnej dostupnosti, MHD (zástavka električky Nám. Biely kríž 3 min), občianskej vybavenosti ale aj aktívneho odpočinku. Nachádza sa neďaleko Račianskej ulice, avšak dokonale izolovaný od ruchu mesta. V blízkosti sú k dispozícii supermarkety (Lidl, Billa), OD Slimák, OC Polus, reštaurácie, kaviarne, pobočka Slovenskej pošty, kultúrnospoločenské centrum Nová Cvernovka. Vo voľnom čase môžete zavítať do neďalekého vinohradu, na Kamzík, či Peknú cestu s nekonečnými možnosťami peších chodníkov a cyklotrás.

ZARIADENIE BYTU:
Predsieň - botník a vstávaný šatník
Kúpeľňa – dvojumývadlo, sprchový kút, vaňa, technická miestnosť s pračkou a sušičkou
WC - samostatné, s bidetom a umývadlom
1. samostatná izba - nezariadená
2. samostatná izba (spálňa) - posteľ, komoda, vstavaný šatník, vstup na balkón
kuchyňa – kompletne vybavená elektrospotrebičmi – chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, sklo keramická varná doska, barový pult s 2 stoličkami
obývacia izba – jedálenský stôl so stoličkami, pohovka, nábytková zostava, konferenčný stolík, LCD TV

PODMIENKY PRENÁJMU:
Cena za prenájom 950 €/mesiac + cca 250 EUR energie, KTV a internet. Pri podpise zmluvy sa hradí vratný depozit vo výške jednomesačného nájomného. Byt je vhodný pre 1-4 osoby, nefajčiarov. K dispozícii ihneď.