Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 743 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDANE! 3i nanovo kompletne zrekonštruovaný byt prešiel rukami architekta, Račianska ul., 80m2, /6/6p

Typ
Predaj
Mesto
Nové Mesto
Mestská časť
Vinohrady
Ulica
Račianska
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
80 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
30.03.2020
Aktualizované
30.03.2020
Cena 0,00 €
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

PREDANE!!! RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný veľkorysý 3 izbový byt v BA III  - Krasňany na Račianskej ulici.
Celý obytný bytový dom je z tehly. Každé poschodie má samostatný prístup na loggiu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* Výmera bytu: 77,17 m² + loggia 2,5 m² z izby + pivničná kobka 2 m²
* Poschodie: 6/6 ( nový výťah )
* Orientácia: S/V
* Stav: nová nadčasová rekonštrukcia, bytový dom zrekonštruovaný
* Parkovanie: v okolí bytového domu

LOKALITA A OKOLIE:
* Bytový dom sa nachádza v príjemnej lokalite na pokojné bývanie.
* Ideálna dostupnosť do centra mesta je pomocou električiek.
* Občianska vybavenosť zahŕňa: materskú, základnú a strednú školu, rôzne obchodné reťazce   vrátane potravín, LIDL, KRAJ, pošta, banky, rôzne služby, kaviarne, reštaurácie, detské a športové ihriská, niekoľko parkov, zdravotné stredisko, lekárne, na skok do lesa, cyklistické a pešie trasy..
* Autobusová doprava: 59, 75
* Električková doprava: 3, 5, 7
* Vlaková doprava: zastávka Vinohrady,

BONUS A DISPOZÍCIA BYTU:
Byt prešiel rukami architekta -zmenená dispozícia bytu, celý byt je svetlý a priestranný, veľká hala umožňujúca zriadenie 8m šatníka, z ktorej sa vstupuje do veľkej atypickej kúpeľne s WC, do obývačky , z ktorej je vstup do samostatných 2 izieb. Byt je orientovaný na 2 svetové strany  /2 spálne sú orientované na východ a obývačka s kuchyňou sú orientované na sever/


Byt je po kompletnej NADĆASOVEJ novej modernej a NEPOUŽÍVANEJ rekonštrukcii. 

NOVÁ REKONŠTRUKCIA zahŕňa: nové biele vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba,  prívod i vývod na práčku i sušičku. Nové samostatné väčšie WC zn. Geberit s dvojitým  splachovaním.

V cene je úplne nová veľká rohová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 60cm, výsuvný nerezový digestor, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra a vstavaná mikrovlnná rúra/

Mesačné náklady iba 120,- € vrátane FO + elektrina 30,-eur.

Slušný vchod a milí susedia, iba 30 rodín v celom vchode.

OBYTNÝ DOM  je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové vstupné brány na číp, nová rampa na kočíky, nový moderný výťah, kamerový systém, nový  interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová dlažba i omietky v interiéri domu, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.


Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....