Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 359 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. MBA Marian Turza
turza@promreal.sk
0917876631

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

2-izbový byt s nádherným výhľadom a vstupom do fitness centra v cene!

Typ
Prenájom
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Bajkalská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
65 m2
Celková plocha
65 m2
Počet izieb
2
Pridané
22.12.2022
Aktualizované
12.04.2023
Cena 580,00 €/mes.
Mgr. MBA Marian Turza Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne prenajmeme 2-izbový byt s rozlohou 65m2 v novostavbe bytového komplexu TRI VEŽE.

Sedemnáste Poschodie /17/24/ poskytuje nádherný výhľad a pokoj. Byt sa nachádza na východnej strane a má balkón so vstupom z obývačky a zo spálne.
Byt je zariadený. (KUCHYŇA - kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra; SPÁLŇA - manželská posteľ s anatomickými matracmi, skriňa roldorového typu, komoda; OBYVACKA - rozkladacia sedacia súprava , knižnica, stôl, kuchynský, stôl pod TV, konferenčný stôl).


VÝHODY

- Voľný vstup do Fitness centra vo všetkých troch vežiach!
- Pre obyvateľov je zdarma i priestranná spoločenská "Family room", kde je možné usporiadať rôzne oslavy, posedenia atď.
- Východná strana veže - v lete slnko od obedných hodín neprehrieva byt a zároveň je východná strana tichá a pokojná.
- Recepcia s SBS a informátorom 24 hodín denne - ohlasovanie návštev, preberanie zásielok a dodávok od kuriérov atď.
- Vysoký štandard bezpečnosti
- Perfektná lokalita - MHD - autobusy, električky, trolejbusy, OC Vivo, plaváreň Pasienky, NTC, jazero Kuchajda, či Štrkovec, Zimný štadión, ihriská, cyklistické chodníky s napojením do Malých Karpát, ako aj na južné dunajské hrádze.
- Rýchly internet v cene.
- Domáce zvieratká vítané!

Majitelia uprednostňujú jednotlivca, prípadne pracujúci pár - domáce zvieratko vítané.

Byt je voľný ihneď!


CENA: 580 EUR,- + 250 Eur energie a internet + 40 Eur parking.


Pri podpise zmlúv sa platí 1x nájom 870 EUR, 1x depozit vo výške 1000 EUR,, 1x provízia realitnej kancelárie 870 EUR, celkovo 2740 EUR.

Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom predaji alebo prenájme Vašej nehnuteľnosti. Neváhajte si s nami dohodnúť nezáväzné stretnutie, budeme sa tešiť.