Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 360 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Karin Zápalová, RSc.
zapalova@karinpartners.sk
0918 971 554

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ 2 RODINNÉ DOMY S ROZĽAHLÝM POZEMKOM O VÝMERE 1878 m2 NA KOLIBE

Typ
Predaj
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Jeséniova
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
213 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
6
Pridané
21.08.2022
Aktualizované
24.04.2024
Mgr. Karin Zápalová, RSc. KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0918 971 554

Popis nehnutelnosti

Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj exkluzívne rodinné sídlo s rozľahlým pozemkom v lukratívnej časti Bratislavy – KOLIBA, Jeséniova ulica.

pozrite si 3D prezentáciu:

https://my.matterport.com/show/?m=NTzUN3MrLYM

Rodinná vila - exkluzívne rodinné sídlo - pozostáva z dvoch samostatných rodinných domov s možnosťou vzájomného prepojenia stojacich na rozľahlom pozemku o výmere 1878 m2 spolu.

Tehlová vila so sedlovou strechou je postavená a kolaudovaná v r. 2009 a je napojená na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie.

Exkluzívne rodinné sídlo pozostáva z 2 domov - každý má 5 izieb, priestrannú kuchyňu s jedálňou a výstupom na terasu, na prízemí obývačka s krbom, toaleta, šatník, komora/špajza, na poschodie vedie dominantné schodisko - kde sú 3 samostatné spálne, kúpeľňa s toaletou, vaňa + sprchový kút. V rodičovskej spálni je samostatný šatník s oknom, v celom dome sú drevené eurookná, klimatizácia.

Dom má podlahové kúrenie a alternatívne vykurovanie krbom.

Celková úžitková plocha oboch domov je spolu 2 x 213,81 m2

Na pozemku je murovaná klenbová pivnica s možnosťou využitia na posedenia, parkovanie za samostatnou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie, letná kuchynka s krbom. Kuchynka plne zariadená so studenou a teplou vodou, rúrou, chladničkou, kúpeľňou so sprchovým kútom a wc. Za letnou kuchynkou sa tiež nachádza zastrešený priestor pre záhradné náradie, kosačku..Ďalšia stavba slúži ako hosťovský dom s dvoma izbami, wc, kúpeľňa a kuchyňa. V chatke je rozvod vody, kanalizácie a elektriny.

V zadnej časti je príprava na bazén. Záhrada má automatickú závlahu.
Lokalita ponúka blízkosť nádhernej prírody s možnosťou športového využitia, krásny výhľad na mesto, jedinečnosť miesta v spojitosti s rozľahlým pozemkom.

Cena 1 800 000,-€

Kontakt: Mgr. Karin Zápalová, RSc.

0918 971 554

zapalova@karinpartners.sk