Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Vladimír Valentovič
balumbini@gmail.com
0948 283 434

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Prenájom viacúčelový bezbariérový priestor 329 m2 s certif. zdrav. a soc. starostlivosti, Račianska ul., BA III., Nové Mesto.

Typ
Prenájom
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Račianska
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
329 m2
Celková plocha
329 m2
Typ stavby
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
11
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
18.07.2022
Aktualizované
21.07.2022
Cena 8,00 €/m2/mes.
Mgr. Vladimír Valentovič KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0948 283 434

Popis nehnutelnosti

Karin & Partners ponúka na prenájom viacúčelový bezbariérový priestor 329 m2 s certifikátom zdrav. a soc. starostlivosti, Račianska ul., BA III., Nové Mesto.

Vhodný na akýkoľvek podnikateľský zámer: sídlo firmy, denný stacionár, správcovská firma, obchodno servisná prevádzka, športové relaxačné štúdio, školské zariadenie, ako aj zdravotné stredisko, jednodňová chirurgia, a pod. Spĺňa certifikát zdravotnej a sociálnej starostlivosti, ako aj svetlotechnické parametre na prevádzku školy!

Priestor nachádzajúci sa na skok od Račianského mýta o celkovej podlahovej ploche 329,10 m2 je na jednom podlaží, z toho podlahová plocha kancelárií je 264 m2, plocha spoločného príslušenstva je 65,10 m2. V ponuke na prenájom sú dva dispozičné varianty na 2. a 3. podlaží z celkových 4. podlaží o spomínanej ploche 329,10 m2 . Na každom podlaží je vstupná časť pre recepciu, 4ks WC separátne mužské a ženské, 2 x pisoár a servisná miestnosť pre upratovanie. Jedno podlažie disponuje 6 samostatnými miestnosťami, spoločenskou časťou /47,3 m2/ s kuchyňou vrátane umývačky riadu a mrazničky s chladničkou.

Ďalšie podlažie tvorí 11 samostatných kancelárií, z toho časť s presklenou priečkou a jedna zasadačka. V dvoch miestnosťiach je vyvedená voda, TUV a odpad. Po celkovej rekonštrukcii z roku 2019 je dispozícia po menších úpravách variabilná, kedže časť deliacich stien je z SDK priečok.

Vybavenie: vynilové a laminátové podlahy vyššej záťažovej triedy, plastové okná + žalúzie, laminátové dvere + obložkové a kovové zárubne, časť priestorov stropné akustické podhľady, vstavané skrine, vnútorná internetová sieť + HDMI, elektroinštalácia Valena Legrand, alarm, čipové kľúče. Výška stropov od 2,5 m do 2,65 m. Každá miestnosť je klimatizovaná /Toshiba/. Dve parkovacie státia v garážovom dome sú prístupné výťahom priamo na obidve podlažia. Cena: 100.-€/ mesiac/ 1 parkovacie miesto.

Cena nájmu za 329,10 m2/ mesiac 2632,80.-€, t.j. 8.-€/ m2/ mesiac + 250.-€/ mesiac zúčtovateľné energie na základe reálnej spotreby /ústredné kúrenie, spotreba TUV, OLO, upratovanie spoločných priestorov, správa domu/ + spotreba elektrickej energie v objekte sa účtuje taktiež na základe reálnej spotreby. K cenám sa nepripočítava DPH. Internetové optické pripojenie je v réžii nájomcu.

Kontakt: Mgr. Valentovič 0948/283434 valentovic@karinpartners.sk