Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 410 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: Pekný 3-izb. byt, BA IV. KARLOVA VES, 2x GARÁŽ, LODŽIA Kresánková ul.

Typ
Prenájom
Mesto
Karlova Ves
Ulica
Kresánkova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
104 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
30.03.2020
Aktualizované
01.04.2020
Cena 990,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt na Kresánkovej ulici v lokalite Bratislava IV. Karlova ves - Dlhé diely. Rozloha bytu je 104,35 m2, nachádza sa na 5. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome s dvoma VÝŤAHMI. Byt má veľkosť 92,65 m2, 9,2 m2 má lodžia, 2,5 m2 má murovaná pivnica. K bytu prislúchajú dve vnútorné priestranné garážové státia. Byt pozostáva zo slnečnej obývačky s kuchyňou, spálne, detskej izby, väčšej kúpeľne s vaňou, výlevkou a toaletou, druhej samostatnej toalety, pochôdzneho šatníka a chodby s podlahovým kúrením. Okná bytu sú orientované na 2 svetové strany, JV a SZ. Bytový dom má vlastnú kotolňu, kúrenie v byte je regulované centrálnym ovládačom Siemens.
Byt je voľný od 1.6.2020.

STAV BYTU:
ZARIADENÝ BYT v 10 ročnej novostavbe. Plávajúca podlaha v izbách, dlažba na začiatku chodby, loggii, v kúpeľni a WC. Plastové okná, žalúzie, bezpečnostné dvere. V obývačke je rohová sedačka, konferenčný stolík a TV stolík s TV. Kuchynská linka so spotrebičmi na mieru (indukčná varná doska Electrolux, vstavaná elektrická rúra Beko, mikrovlnná rúra Electrolux, chladnička s mrazničkou Bosch, umývačka riadu Beko, digestor Gorenje a kávovar Electrolux) aj riadmi, stolom a stoličkami. V spálni je manželská posteľ, nočné stolíky, skriňa. V detskej izbe je rozťahovacia posteľ, skrine, stôl a stolička. V kúpeľni je väčšia vaňa, dve umývadlá, vstavaná toaleta, bidet, sušička Siemens a práčka Siemens, podlahové kúrenie. V byte je veľa úložného priestoru – vstavané skrine, botník na chodbe a veľký samostatný šatník na mieru.
V byte je inštalovaný optický internet s Wi-fi vysielačkou.

PLATBY:
Nájom vrátane energií, internetu a dvoch garážových státí je 990,- €. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, ktorý je splatný k 25. dňu v mesiaci za nasledujúci mesiac, depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 200 €.

LOKALITA:
Zaujímavá poloha s nádhernými výhľadmi na Dunaj, Rakúsko, Maďarsko a hrad. Kompletná občianska vybavenosť v okolí – Tesco Express, Billa, Terno, reštaurácie, kaviarne, fitness centrum, banka, sauna, pizzeria, škola, škôlka, pošta...

/ 3 - IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES - DLHÉ DIELY / KRESÁNKOVÁ ULICA / ZARIADENÝ / TERASA/ 2 GARÁŽE

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.