Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 359 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REZERVACIA! RK MIMAREAL vám ponúka na predaj 1i byt na Saratovskej ul. v Dúbravke.

Typ
Predaj
Mesto
Dúbravka
Ulica
Saratovská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
39 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
1
Pridané
30.03.2020
Aktualizované
30.03.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

REZERVACIA! RK MIMAREAL vám ponúka na predaj 1i byt na Saratovskej ul. v Dúbravke.
Byt sa nachádza na 5.poschodí bytového domu. Bytový dom má dva výťahy. Rozloha bytu predstavuje 40 m2, bez balkóna. K bytu prislúcha úplne nová pivnica v suteréne domu. Byt je svetlý orientovaný na západ, bokom od hlavnej cesty.

Dispozícia bytu: vstupná hala, z ktorej sa ide do kúpeľne spoločnej s WC, do pracovného kúta/úložná mini-miestnosť, zo vstupnej haly sa následne ide aj do veľkej priestrannej izby, z ktorej sa vstupuje do samostatnej kuchyne.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii vrátane novej elektroinštalácie v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel.

Rekonštrukcia bytu zahŕňa: nové vchodové bezpečnostné dvere, nové biele interiérové dvere i zárubne , plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/ a žalúziami i sieťkami,  nové plávajúce laminátové podlahy + nové obvodové širšie lišty + nové prechodové lišty, nové stierky a maľovky v celom byte, zrekonšruovaná spoločná kúpeľňa s WC  po kompletnej rekonštrukcii */nové umývadlo so závesnou skrinkou zn.CERSANIT, nové WC, zánovná 4r. kuchynská linka so všetkými spotrebičmi vrátane veľkej chladničky s mrazničkou /ešte v záruke/.

Mesačné náklady iba 90,- € vrátane FO.

Slušný vchod a milí susedia.

Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové stupačky v celom obytnom dome,  nové vstupné brány na číp, nová rampa na kočíky, nový  interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová moderné oba väčšie výťahy,  udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko zdravotné stredisko, Billa, DK Dúbravka, OC Saratov, zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, les, park....

Voľný ihneď kúpou, byt je bez akýchkoľvek tiarch, možný úver.
Byt je tiež vhodný ako investičná nehnuteľnosť na prenájom,  v prípade záujmu vieme bezplatne zabezpečiť budúceho nájomcu.

Cena  108.000,-eur VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....