Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 909 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj 1. izb. byt 30,41m2 s loggiou 7,32m2 a pivnicou 1m2 na ulici Ľuda Zúbka, BA IV., Dúbravka.

Typ
Predaj
Mesto
Dúbravka
Ulica
Ľuda Zúbka
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
30 m2
Celková plocha
38 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
1
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.09.2020
Aktualizované
29.09.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj 1. izb. byt 30,41m2 s loggiou 7,32m2 a pivnicou 1m2 na ulici Ľuda Zúbka, BA IV., Dúbravka. Ideálny byt na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv je takmer v pôvodnom stave! Západne orientovaný byt je na 7/8 posch. s výťahom v zateplenom panelovom dome s pekným výhľadom na les Devínskej kobyly. Dispozícia bytu je tvorená vstupnou halou, priechodnou obývacou izbou s výstupom na loggiu, samostatnou kuchyňou, kúpeľnou s vaňou a samostatným WC. Okrem vynovenej kúpeľňe, WC a plastových okien 2 sklo + žalúzií je všetko v pôvodnom stave. Byt je komplet vyprataný, pôvodné vstavané skrine a kuch. linka sú odstránené. Kuchyňa je vybavená plynovou prípojkou. Veľkým pozitívom je stav bytového domu a príslušenstva:

Suterén: Zo zeme preložený prívod potrubia na studenú vodu pod strop, vymenené potrubie rozvodov tuv, obnova rozvodov kúrenia, samostatné regulovanie a meranie kúrenia v jednotlivých vchodoch, suterén je vykurovaný.

Prízemie: Nové vstupné brány, dek kľúče, domové telefóny, nové poštové schránky, vymenené vstupné schody do domu a na podlažie, senzorové osvetlenie vstupu a schodišťa, nové omietky schodišťa a nátery dverí, zábradlia, opravené jednotlivé stupne schodišťa v schodišti nové bytové zvončeky, nový výťah a  výťahová skriňa, vymenené elektrické rozvody v rozvodovej skrinke na schodišti.

Byty: medené stúpačky na studenú vodu, teplú vodu, plyn a odpadové potrubie až po spotrebič, vyregulované kúrenie, diaľkový odpočet kúrenia, diaľkový odpočet meračov vody, plyn osobne chodia plynári a pravidelná kontrola plynových spotrebičov a prívodu plynu, pravidelná  požiarna kontrola a kontrola elektriny v dome, vymenené hromozvody, uzemnené do hromozvodov zvislého potrubia vody a plynu. Dom je zateplený, náveterné steny polystyrén hr. 10cm, nové omietky, zateplenie lodžií Kingspan hr. 5cm (nemecký výrobok so zvýšenou účinnosťou na prestup tepla a protipožiarnou odolnosťou, obnovené zábradlie lodžie a odstránené poruchy osadenia zábradlia do panelu.

Strecha: obnovená strecha talianskou izolačnou krytinou, nové oplechovanie atiky, nové vetráky ventilačných šácht. Energetický certifikát budovy B. Kolaudácia dec. 1970. Optické internetové pripojenie. Mesačné zálohové platby 78.-€/ 1 osoba, z toho FO a úver 32,24.-€. Úver bude splatený 31.05.2037. Cena: 99.000.-€. Kontakt: Mgr. Valentovič 0948/283434 nostridyven@gmail.com