Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 775 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: Nový 2-izb. byt, LODŽIA, GARÁŽ, TAMMI, BA IV. Dúbravka

Typ
Prenájom
Mesto
Dúbravka
Ulica
Pri Hrubej lúke
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
63 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Cena 490,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom ÚPLNE NOVÝ moderný 2-izbový BYT s veľkou LODŽIOU a vyhradeným parkovacím miestom v PODZEMNEJ GARÁŽI v novostavbe TAMMI v lokalite Bratislava IV. Dúbravka na ulici Pri Hrubej lúke. Tento veľmi pekný moderný byt má celkovú podlahovú plochu 63 m2 (byt 54 m2, lodžia 9 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 7-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juh. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, 1 samostatnej nepriechodnej izby (spálne), kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, priestrannou LODŽIOU (9 m2) na ktorú je vstup z obývacej miestnosti aj zo spálne, praktickej PIVNICE (2 m2) a vyhradeného parkovacieho státia v PODZEMNEJ GARÁŽI. V bytovom dome sa nachádza komunitná časť so zelenou terasou a spoločným vonkajším priestorom (lavičky na posedenie) s detským ihriskom a vonkajším cvičením.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a vhodný je pre 1-2 osoby, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

STAV BYTU:
Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. Je ÚPLNE NOVÝ a ešte nikto v ňom nebýval. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, elektrická rúra, práčka, úplne nové taniere, poháre a základné vybavenie. V prípade záujmu je možné dozariadiť aj TV prijímačom.

PLATBY:
Cena je 490 EUR + 160 EUR vrátane správy budovy, energií a vrátane vyhradeného parkovacieho státia v PODZEMNEJ GARÁŽI. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 650,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu bez energií vo výške 490 EUR.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v novostavbe TAMMI od renomovanej fínskej developerskej spoločnosti YIT vo vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Dúbravka na ulici Pri Hrubej lúke s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj na obchvat autom. Okolie poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ priamo pred domom potraviny Tesco, lekáreň, nákupné centrum DUBRAWA, pošta, lekáreň, banky, reštaurácie, škôlky, školy (aj zahraničné súkromné), v blízkosti aj nákupné centrum SARATOV a neďaleko BORY MALL jedno z najlepších nákupných centier v Bratislave s najlepšími obchodmi a službami na skok. Veľkou výhodou je aj perfektná dostupnosť MHD do mesta. REKREÁCIU a ŠPORTOVÉ AKTIVITY zabezpečuje dostupnosť rozsiahlych lesov a blízke športoviská.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA IV. DÚBRAVKA / PRI HRUBEJ LÚKE / TAMMI / YIT / LODŽIA / ZARIADENÝ / PIVNICA / GARÁŽ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.