Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Juraj Švásta
expisreal@expisreal.sk
0905 795 736

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDAJ veľký RD v Dúbravke skvelý na podnikanie aj bývanie s veľkým pozemkom blízko centra - EXPISREAL

Typ
Predaj
Mesto
Dúbravka
Ulica
Na vrátkach
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
550 m2
Celková plocha
2100 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
10
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
03.09.2021
Aktualizované
03.09.2021
Ing. Juraj Švásta Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 795 736

Popis nehnutelnosti

Ak chcete podnikať aj bývať blízko centra s dobrou dostupnosťou na diaľničný obchvat a predsa obklopený zeleňou a súkromím tak táto nehnuteľnosť sa Vám bude páčiť.

Exkluzívne iba u nás, Vám ponúkame na predaj veľký RD 10 izbový, kompletne zrekonštruovaný. Dispozične sa jedná o dvoj dom: prvý dom postavený v roku 1960, po kompletnej rekonštrukcii a druhý dom postavený v roku 2010. K dispozícii garáž pre dve motorové vozidlá. Šírka pozemku je 13,5 – 15 m2, nový plot zo strany suseda.

Energeticky úsporný RD tzv. pasívny dom, trieda AA - energeticky (elektricky) sebestačný. Na streche umiestnené solárne články (20 kolektorov) a virtuálna batéria. Kúrenie je riešené cez dve tepelné čerpadlá a drevoplyn.

Pozemok o výmere 627 m2 je predmetom predaja, z toho 267 m2 ako predzáhradka. Možnosť prikúpenia priľahlého pozemku, ktorý sa nachádza hneď za domom o výmere 1.443 m2 (cena 250.000,- EUR).

Prístup je možný po asfaltovej ceste z dvoch strán (ulica Dražická a ulica Na Vrátkach), obytná časť je oddelená od administratívnej, samostatným vchodom, veľa súkromia, zelene v okolí, skvelá lokalita na začiatku Dúbravky, blízko centra, pozemok vhodný na ďalšiu výstavbu, intenzívne rozvíjajúca sa oblasť.

Možnosť využitia na bývanie ako dvojgeneračný RD, prípadne ako Administratívny objekt, alebo po dokúpení pozemku na ďalšiu výstavbu.

Info a obhliadky: 0905 795 736