Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tibor Bernát
bernat@mgreal.sk
0908224482

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na prenájom priemyselná budova v Bošanoch

Typ
Prenájom
Okres
Partizánske
Mesto
Bošany
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
21000 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
29.07.2016
Aktualizované
09.05.2023
Cena 1,00 €/m2/mes.
Tibor Bernát MG real, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na prenájom priestory rôznych veľkostí v priemyselnej budove - výrobno prevádzkovom objekte v Bošanoch. 


Lokalita:

Obec Bošany sa nachádza v Trenčianskom kraji, v okrese Partizánske, 6 km od Topoľčian a 8 km od Partizánskeho. Obec na štátnej ceste I/64. Rozloha obce je 1 446 ha. Obec patrí medzi najväčšie spádové obce v tejto oblasti. V obci býva cca 4 200 obyvateľov. V obci sú menšie firmy zaoberajúce sa výrobou obuvi, nábytku, obchodom, spracovaním kože. Bošany disponujú vlastnou centrálnou ČOV a bioplynovou stanicou. Najväčšia firma v Bošanoch je RIALTO (výroba obuvi, Taliansky kapitál). Nehnuteľnosť sa nachádza v areály bývalých Koželužní Bošany (najväčšia fabrika v regióne pred rokom 1989, od roku 2003 v konkurze, rozpredaná, časť už momentálne opäť obsadená firmami).

Stavba:


Jedná sa o stavbu danú do užívania v roku 1990 podnikom Koželužne Group, a.s. Bošany. Jednalo sa vtedy o jednu z najvýznamnejších investícií podniku, avšak rozpadmi východných trhov podniku sa v tejto stavbe reálna výroba vlastne naplno nikdy nerozbehla.

V objekte sú dva priemyselné výťahy (do 5000 kg).

Aktuálne má teda stavba nepravidelné pôdorysné rozmery 162 x 51 m v troch rôzne veľkých podlažiach o rozlohe prízemia 8200 m 2, nadzemného podlažia 7400 m 2 a suterénu s rozlohou 6300 m 2, celková úžitková plocha haly tak presahuje 21.000 m 2.

Prístup je zabezpečený z verejnej komunikácie, vnútroareálové komunikácie sú v spoluvlastníctve vlastníkov stavieb. 

Cena prenájmu podľa  veľkosti prenajatých priestorov sa pohybuje od 1 ,- do 2,- EUR za m2.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908 22 44 82 alebo bernat@mgreal.sk