Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Dagmar Zimová
dada@mgreal.sk
0905479602

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Novostavby Belince - výstavba na JAR 2023

Typ
Predaj
Okres
Topoľčany
Mesto
Belince
Ulica
tichá
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
120 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Vo výstavbe
Počet izieb
4
Pridané
09.06.2021
Aktualizované
05.06.2023
Cena 0,00 €
Dagmar Zimová MG real, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

PRIPRAVUJEME:

Ponúkam na predaj 6 rodinných domov typu bungalov v obci Belince, tichá ulica, vzdialené 12 km od Topoľčian a 24km od Nitry. Rozmery pozemkov sú od 4,8áru do 6,4áru plus prístupová obojsmerná cesta. Výstavba začne na JAR 2023. Domy budú postavené z tehly THERMOBRIK 30cm + 15cm polystyrén, strecha valbová, krytina Tondach, okná Gealan 9000- trojsklo, jednostranná laminácia antracit, podlahové teplovodné kúrenie, žumpa 10m3. Nehnuteľnosti bude možné zakúpiť v štádiu holodom, alebo "na kľúč". Holodom- okná, omietky, rozvody vody, elektriny, podlahové kúrenie + predpríprava na tepelné čerpadlo, podlahy - betónový poter, stropy - sadrokartón + 40 cm Nobasil, fasáda - sieťka, kleber, bez fasádnej farby, príprava na krb, výstup na povalu - odkladací priestor cca 3x3m. Stavba "na kľúč" naviac obsahuje - fasádu na final, chodník k domu, tepelné čerpadlo Panasonic 7kW. plávajúce podlahy, dlažba, keramický obklad, sanita..,  . Každý dom bude mať neprekrytú terasu o veľkosti 15m2. Plocha: úžitková 120m2, zastavaná 138m2, pozemku 550m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Stav objektu: vo výstavbe. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové, krb. Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Prístupová cesta - zámková dlažba. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza žumpa. Výhody: slnečný, pekný výhľad. Certifikát A0 PLUS. Cena za holodom aj za výstavbu na kľúč v RK.