Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 881 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Andrea Šubová
andrea.subova@adas.sk
+421 917 757 338

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Slnečný 2-izbový byt s krbom po kvalitnej a modernej rekonštrukcií.

Typ
Predaj
Okres
Poprad
Mesto
Batizovce
Ulica
Sládkovičova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
63 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
28.10.2022
Aktualizované
14.06.2023
Mgr. Andrea Šubová Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 917 757 338

Popis nehnutelnosti

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj slnečný  2-izbový byt po kvalitnej , modernej rekonštrukcií. Nehnuteľnosť sa nachádza len 10 km od Popradu v tichej lokalite medzi rodinnými domami v Batizovciach. Byt sa nachádza na prvom vyvýšenom poschodí v 4-poschodovom bytovom dome s ôsmimi bytmi. Podlahová plocha je celkom 63 m2 (byt 57 m2 + 2 pivnice cca. 6 m2), situovaný na juho-juhozápad, pod obývačkou je kotolňa, čiže byt je veľmi teplý. V 09/2018 bola ukončená kompletná rekonštrukcia bytu s výrazne zmenenou dispozíciou (stavebné konanie ukončené kolaudáciou). Vybudovaná priestranná kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, kuchyňa je spojená s obývačkou, v ktorej je KRB na drevo, spálňa je zväčšená o balkón, ktorý je kvôli tomu kompletne zaizolovaný. Kúpeľňa: výrazne zväčšená, nové obklady a dlažba, Geberit WC, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, veľká vaňa, veľký sprchový kút s ručnou aj stropnou sprchou, radiátor "rebrík" s možnosťou napájania elektricky, práčka, veľa úložného priestoru. Kuchyňa: dlažba, zaujímavo riešená nová kuchynská linka s drezom a vstavanými spotrebičmi Electrolux, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Obývačka: dlažba, KRB na drevo s prieduchom do spálne, rohová sedačka a pekný nábytok – presklená vysoká skrinka na poháre, väčšia a menšia komoda, TV.
Spálňa: lepený koberec na celej ploche, manželská posteľ s nočnými stolíkmi a úložným priestorom, veľká šatníková skriňa, menšia kombinovaná skriňa, komoda pod TV, TV. Na mieste pôvodného balkóna je pracovný stôl na počítač, závesná skrinka nad stolom, vysoká polica na knihy, v lete sa doposiaľ používa mobilná klíma so samostatným vývodom teplého vzduchu, ale je urobená komplet príprava na splitovú klímu, pôvodný balkón je uspôsobený na vybudovanie terasy s výmerou cca. 10 m2.
Rekonštrukcia:
- nové el.rozvody v stenách (prúdové chrániče, ističe, net - optika, satelit),
- nové rozvody vody, odpadu, nové radiátory,
- všetky podlahy sú nivelizované do jednej roviny,
- vyrovnané steny + nové omietky,
- znížené sadrokartónové stropy s osvetlením,
- bezpečnostné vstupné dvere Sherlock,
- drevené eurookná s hliníkovými žalúziami, presklený balkón plast s trojsklom (príprava na vybudovanie terasy), všade sieťky proti hmyzu,
- všetky nové podlahové krytiny a obklady,
- KRB s dvojplášťovým nerezovým komínom a prieduchom do spálne,
- posuvné interiérové dvere do spálne a do kúpeľne.
K bytu prislúchajú  2 pivnice, v oboch sú položené nové dlažby, zavedená elektrika. Menšia je uspôsobená na skladovanie dreva do krbu, väčšia je riešená ako úložný priestor (skrinky, police atď.).
Byt sa predáva s komplet uvedeným zariadením okrem TV a AV.
Bytový dom bol pred cca. 10 rokmi zateplený a je zrekonštruovaná strecha, vybudovaná nová plynová kotolňa. V dome sú slušní a milí susedia, bezproblémové parkovanie pred domom. Pri dome je spoločná záhradka, prispôsobená na oddych .Mesačné náklady sú spolu 120 000 € (110 € správca, 38 € elektrika), Energetický certifikát B. Cena bytu 135.000,-€ v nej je zahrnutý kompletný právny a administratívny servis, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať. Mgr. Andrea Šubová, andrea.subova@adas.sk, 0917 757 338