Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 888 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Top ponuka !!! - Veľký tehlový 3,5 izbový byt, 122 m2, s 2 lodžiami Zvolen, - cena 159 000€

  • Byty, Predaj, Banská Bystrica | pic. 0
Typ
Predaj
Ulica
Zvolen
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
122 m2
Celková plocha
122 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
30.11.2022
Aktualizované
10.02.2023
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký tehlový byt 3,5 izbový, 122 m2, s 2 lodžiami Zvolen. Byt je veľký 3,5 - izbový vo výbornej lokalite vo Zvolene. Nachádza na 1. nadzemnom podlaží . Samotná plocha bytu je 98,56 m2, 8,15 m2 sú dve loggie, 3,64 m2 prvá pivnica a 12 m2 je druhá pivnica so samostatným vstupom z ulice. Orientovaný je na V-J-Z čo byt presvetľuje počas celého dňa. Aktuálne sa po vstupe do chodby na pravej strane nachádzajú samostatné WC a kúpeľňa, na ľavej strane sa nachádza samostatný šatník a prvá izba. Priamo zo vstupnej chodby sa vojde do jedálne z ktorej sú potom vstupy do druhej izby, obývačky a kuchyne. Byt poskytuje nerušené bývanie a intimitu. Možnosť dispozičnej úpravy podľa vlastných predstáv. Byt sa nachádza v tehlovom dome, v blízkosti škola, škôlka, mestské jasle, obchody, pošta lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Je vhodnou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú priestor a chcú bývať v kľudnej lokalite s dobrými susedami, bezproblémovým parkovaním priamo pri bytovke . Volajte ak máte záujem o kúpu takéhoto typu bytu.
Viac informácií a fotografie zašlem na požiadanie.
Ponúkame Vám právny servis pri predaji a kúpe až po zápis do katastra nehnuteľností.
Pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky volajte : 0907 557 540
info@toprealitybb.sk
Kompletnú ponuku zaujímavých nehnuteľností nájdete na našej stránke:
Toprealitybb.sk
PREDÁM AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ ZAVOLAŤ!