Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 431 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Tehlový 3 izbový byt 60 m2 s balkónom, B. Bystrica, centrum, kompletná rekonštrukcia – cena 183 000 €

  • Byty, Predaj, Banská Bystrica, Fortnička | pic. 0
Typ
Predaj
Mestská časť
Fortnička
Ulica
centrum
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
60 m2
Celková plocha
60 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
30.09.2022
Aktualizované
14.02.2024
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj tehlový 3 izbový byt, v centre v Banskej Bystrice. Nachádza sa v tehlovej bytovke a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Byt je priestranný, slnečný, veľmi dobre dispozične riešený. Jedná sa o byt na 3. poschodí bytového domu bez výťahu. Byt má výmeru 60 m2 a bol zrekonštruovaný. Vymenené boli rozvody elektrickej energie, nové stierky, komplet kúpelňa vrátane rekonštrukcie vykurovacích telies, kuchynská linka, drevené parkety, nove francúzske plastové okno, bezpečnostné vstupné dvere a v kuchyni je nová kuchynská linka. Pivnica v suteréne bytového domu vo dvore bytového domu. Balkón z obývacej izby je orientovaný do ulice.
Výborná vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, bezproblémové parkovanie, rýchly prístup do centra mesta Banská Bystrica. Je vhodnou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú priestor a chcú bývať blízko centra. Volajte ak máte záujem o kúpu takéhoto typu bytu. Byt sa predáva ako investícia.
Viac informácií a fotografie zašlem na požiadanie.
Energetický certifikát bol vyhotovený.
Ponúkame Vám právny servis pri predaji a kúpe až po zápis do katastra nehnuteľností.
Pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky volajte : 0907 557 540
info@toprealitybb.sk
Kompletnú ponuku zaujímavých nehnuteľností nájdete na našej stránke:
Toprealitybb.sk
PREDÁM AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ ZAVOLAŤ!