Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 908 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Eliška Košičárová
eliskakosicarova@gmail.com
0911 511 225

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

EXKLUZÍVNE: 3- izbový byt na Fončorde 61,40 m2

Typ
Predaj
Mestská časť
Fončorda
Ulica
Družby
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
61 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
08.06.2020
Aktualizované
07.09.2020
Eliška Košičárová MAXISS, spol. s.r.o.
Kontaktovať makléra 0911 511 225

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám exkluzívne ponúka trojizbový byt na 4. poschodí na ulici Družby, na sídlisku Fončorda.

Virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti môžete vidieť tu:
https://my.matterport.com/show/?m=k8E4gNikrpo

Prezentáciu bytu na Youtube môžete vidieť tu:
youtube.com/watch?v=lYXIc9b-mDk

Byt pozostáva z troch priestranných izieb a kuchyne. Príslušenstvom bytu je kúpeľna, samostatné WC a balkón.

Byt bol v roku 2009 čiastočne modernizovaný, menšou zmenou prešla aj zmena dispozície. Novovyhotovené bolo murované jadro, keramický obklad stien a podláh v kúpeľni, vo WC, v kuchyni a vo vstupnej chodbe. Vo všetkých izbách sú pôvodné ale zachovalé parkety.
Obytný dom bol v roku 2009 zateplený, vyhotovená bola nová strecha a strešná krytina, vymenené boli aj vstupné dvere za nové plastové. V roku 2019 boli v obytnom dome vymenené stupačky.
Súčasťou bytu je kuchynská linka so spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor). V detskej izbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa na celú šírku izby. Na všetkých oknách sú osadené žalúzie.

K bytu patrí aj latková pivnica na prízemí obytného domu. Okná bytu sú orientované na juh a západ. Všetky izby sú svetlé a tak celkový pocit z bytu je veľmi príjemný. Výmera bytu je 61,40 m2 vrátane pivnice (bez plochy balkóna).

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, potraviny, reštaurácia, lekáreň, obchody a autobusová zastávka.

V prípade Vášho záujmu Vám náš hypotekárny poradca BEZPLATNE pomôže s vybavením hypotekárneho úveru v banke a náš súdny znalec ktorého akceptujú všetky banky Vám vypracuje Znalecký posudok potrebný k vybaveniu úveru takže obchod Vám urobíme "na kľúč"