Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Byt 3 izbový, 72 m2, typu U s lodžiou, Banská Bystrica, po kompletnej rekonštrukcii - cena 183 000€

  • Byty, Predaj, Banská Bystrica | pic. 0
Typ
Predaj
Ulica
Banská Bystrica
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
72 m2
Celková plocha
72 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
18.07.2022
Aktualizované
11.10.2023
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový zrekonštruovaný byt typu U s lodžiou v Banskej Bystrici o rozlohe 72 m2, nachádza sa na 4 poschodí. Byt je po kompletnej rekonštrukcii – vchodové bezpečnostné dvere, plastové okná, podlahy v kuchyni a chodbe dlažba a stierky. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby, obývačky, samostatnej kuchyne, dvoch nepriechodných izieb a oddeleného WC od kúpeľne. K bytu patrí presklená lodžia a pivnica. Byt sa predáva zariadený vhodný i na prenájom. Bytový dom je zateplený, nachádza sa v tichom prostredí, plná občianska vybavenosť: Pošta, potraviny, ZŠ, škôlky, detské ihriská. Byt je slnečný a teplý. V lokalite je všetka občianska vybavenosť. Ilustračné foto.
Viac informácií a fotografie zašlem na požiadanie.
Energetický certifikát bol vyhotovený.
Ponúkame Vám právny servis pri predaji a kúpe až po zápis do katastra nehnuteľností.
Pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky volajte : 0907 557 540
info@toprealitybb.sk
Kompletnú ponuku zaujímavých nehnuteľností nájdete na našej stránke:
Toprealitybb.sk
PREDÁM AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ ZAVOLAŤ!