Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 416 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Pozemok 1903 m2 Banská Bystrica

  • Pozemky, Predaj, Banská Bystrica | pic. 1
  • Pozemky, Predaj, Banská Bystrica | pic. 0
  • Pozemky, Predaj, Banská Bystrica | pic. 1
Typ
Predaj
Ulica
Tajov
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
1903 m2
Pridané
04.12.2019
Aktualizované
28.08.2020
Cena 75 000,00 €/m2
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Delta Property ponúka na predaj slnečný pozemok s rozlohou 1903 m2 v obci Tajov, čo je len pár minút od centra Banskej Bystrice.  Orientovaný na južnú stranu. Ponúka nádherný výhľad na okolitú prírodu.

Na kraji pozemku je zrealizovaný vrt pre studňu..

Je zahrnutý v územnom pláne obce a je odsúhlasený pre výstavbu rodinných domov. Spolu s pozemkom sú na predaj aj podiely na prístupovej ceste.  Na pozemku sa nachádza drevený senník. 

Inžinierske siete sú v dosahu- kanalizácia-40 m, elektrika-20 m.

Výhody: krásne a tiché prostredie,dobrý prístup, rýchla dostupnosť do mesta.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.