Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 398 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Katarína Kubincová
katrin.kubincova@gmail.com
0907 842 785

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Odstúpenie prevádzky Dolná 23, v centre mesta BB ( Mačacia kaviareň)

Typ
Prenájom
Ulica
Dolná
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
70 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
05.10.2022
Aktualizované
16.12.2022
Cena 500,00 €/mes.
Katarína Kubincová JMB REALITY s.r.o.
Kontaktovať makléra 0907 842 785

Popis nehnutelnosti

Ponúkam Vám nádhernú, komplet novo zrekonštruovanú ( 2021/2022) a zariadenú prevádzku, ktorá sa momentálne využíva ako Mačacia kaviareň-Mačací klub. Prevádzka sa nachádza na pešej zóne v centre mesta Banská Bystrica na Dolnej ul. 23.
Mačaciu kaviareň ( Mačací klub) prevádzkuje OZ Iný svet.
Úžitková plocha prevádzky je 70 m2. Dispozične sa v nej nachádza vstupná chodba, barový pult, hlavná miestnosť ako kaviareň, prípadne relaxačné centrum, kde sú príjemné sedenia na stoličkách a kreslách s výhľadom na krb, plus hosťovský salónik. 2 samostatné WC, sklad, toaletná časť s umývadlom. Pred prevádzkou je možné využívať aj vonkajšie sedenie.
K prevádzke patrí hneď pri vstupe parkovacie miesto. Miesto na prevádzku je veľmi zaujímavé, vzhľadom na frekventovanú pešiu zónu priamo v centre mesta Banská Bystrica.
Je to café klub, prvý mačací klub v Banskej Bystrici. Atypické posedenie pri ktorom si môžete vychutnať Váš obľúbený nápoj so špeciálnou spoločnosťou - mačičkami druhu Ragdoll, ktoré sú preferované k využitiu felinoterapie. Felinoterapia je súčasťou odboru zooterapie. Ide o využitie pozitívnych účinkov interakcie medzi zvieratkom (mačkou) a človekom k podpore liečby a zlepšeniu kvality života. Mačičky pomáhajú zlepšiť psychický stav človeka, znižujú stres, potláčajú depresie a prispievajú k psychickej pohode človeka. Prostredie je moderné, naozaj veľmi vkusne zariadené. Priestory sa dajú využiť na rôzne iné podnikateľské účely, ale vzhľadom na funkčnosť tejto prevádzky odporúča prevádzkovateľ pokračovať v tomto zámere aj naďalej, vzhľadom na to, že už má svojich obľúbencov a návštevníkov aj za pomerne krátku dobu svojho využitia.
Prevádzka sa predáva zariadená, ale bez mačiek.
V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte budem sa tešiť na stretnutie s Vami.
Dohoda na odstupnom za prevádzku je ešte možná.
Cena prenájmu je 500 €, + energie 175 € + parkovacie miesto 48 €.
Cena za odstúpenie so zariadením bez mačiek je 39 000.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2116
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649