Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Top ponuka - Veľký 2 izbový tehlový byt 60 m2, v blízkosti centra po kompletnej rekonštrukcii – cena 166 000€

  • Byty, Predaj, Banská Bystrica, Centrum | pic. 0
Typ
Predaj
Mestská časť
Centrum
Ulica
sídlisko
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
60 m2
Celková plocha
60 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Pridané
14.11.2022
Aktualizované
12.12.2022
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojizbový komplet zariadený tehlový byt v osobnom vlastníctve nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Banská Bystrica, stačí zobrať si veci a bývať. Lokalita sa vyznačuje pokojným prostredím s dostatkom zelene a napriek blízkosti centra aj možnosťami na relax v blízkej prírode. V rovnakej miere sa ponúkaný byt nachádza vo výbornej polohe k občianskej vybavenosti. V prípade záujmu je možné byť max do 10 minúť v centre mesta aj bez použitia akýchkoľvek dopravných prostriedkov. Ponúkaný byt má výmeru 60 m2. Pozostáva z chodby, kúpeľne, WC, kuchyne, spálne a obývačky. Má plastové okná, v izbách plávajúca podlaha, v kuchyni je kuchynská linka vyrobená na mieru, so vstavanými spotrebičmi. V spálni je vstavaná skriňa. V kúpeľni je vstavaná úložná skrinka. V byte je nová elektroinštalácia, vymenené radiátory, plastové okná, nové interiérové dvere, plávajúce podlahy a dlažba. Parkovanie je bezproblémové pri dome. V dome je dostupné pripojenie na internet. Poloha bytu umožňuje veľa možností kultúrneho i športového vyžitia. Výborná občianska vybavenosť.
K bytu prislúcha pivnica.
Viac informácií a fotografie zašlem na požiadanie.
Energetický certifikát bol vyhotovený.
Pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky volajte : 0907 557 540
info@toprealitybb.sk
Kompletnú ponuku zaujímavých nehnuteľností nájdete na našej stránke:
www.toprealitybb.sk
PREDÁM AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ ZAVOLAŤ!