Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 410 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing.Roman Cerha
romancerha@focusreality.sk
0915550324

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dom na podnikanie a bývanie v jednom. Nové. Dobrá lokalita

Typ
Predaj
Mestská časť
Podlavice
Ulica
Podlavice
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
330 m2
Typ stavby
Kvádrová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
9
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
07.05.2020
Aktualizované
28.03.2024
Ing.Roman Cerha Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

V Podlaviciac časť Banskej Bystrice ponúkam na predaj väčší rodinný dom vhodný aj ako sídlo firmy a bývanie pod jednou strechou. Stavba bola ukončená a kolaudovaná v r. 1982 a okrem rodinného domu je k dispozícii aj samostatne stojaca hospodárska budova s dvomi garážami a dielňou. Záhrada za domom je svahovitá, osadená ovocnými drevinami s kopanou pivnicou v teréne. Celková rozloha pozemku je 2360 m2. Hlavná budova je kompletne podpivničená, vsadená v teréne a nájdeme tu garáž, kotolňu, kuchyňu a skladové priestory. Prvé a druhé nadzemné podlažia sú identické 3 izbové byty s príslušenstvom o výmere 110 m2 a lodžiami v dĺžke 10m. V podkroví sa nachádza ďalší 3 izbový byt s príslušenstvom. Z popisu je zrejmé že dom je vhodné využiť ako viac generačnú stavbu. Vykurovanie je ústredné – kotol na pevné palivo. Objekt je napojený na verejnú kanalizáciu. Veľkým plusom je lokalita pod lesom, bez dopravného ruchu. Budova nemá stanovený energetický certifikát. V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade zájmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Kontakt: Ing. ROMAN CERHA ,0915 550324. Viac foto a nehnuteľností nájdete na: focusreality.sk