Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 334 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Vladimír Koscelanský
koscelansky@diamondreality.sk
0903 302 483

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj pozemok v obci Bačkovík, Košice - okolie

Typ
Predaj
Mesto
Bačkovík
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
1100 m2
Pridané
23.11.2022
Aktualizované
24.04.2024
Ing. Vladimír Koscelanský Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0903 302 483

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Bačkovík, vzdialenej len cca 20 minút cesty autom od Košíc. Výmera pozemku je 1100 m2, rozmery pozemku sú 13,5 m(šírka) x 81 m(dĺžka). Pozemok s ideálnym sklonom je vzhľadom k územnému plánu určený na výstavbu rodinného domu. Na pozemku je vodovodná a kanalizačná šachta a elektrina(220V aj 380V). Pozemok je oplotený z každej strany novým plotom. K pozemku máme vyhotovenú aj vizualizáciu rodinného domu, ktorý by sa dal plnohodnotne osadiť na tento pozemok. Ide o kvalitný stavebný pozemok obdĺžnikového tvaru medzi rodinnými domami so všetkým IS(okrem plynu) priamo na pozemku!

Cena 83.000 eur zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. 0903 302 483 alebo na mail: koscelansky@diamondreality.sk