Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
378 913 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Silvia Moravčíková
moravcikova@vasereality.sk
0910 115 888

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

2i byt, terasa 6 m2, Piešťany, Lodenica, vhodný na investíciu

Typ
Predaj
Mesto
Piešťany
Ulica
K Lodenici
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
56 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Pridané
02.05.2024
Aktualizované
17.05.2024
Silvia Moravčíková VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0910 115 888

Popis nehnutelnosti

189816 - Ponúkame na predaj  2 - izbový slnečný byt v Piešťanoch, v južnej časti mesta ,rekreačno- obytná časť  Lodenica, v  polyfunkčnej bytovke Tri Veže skolaudovanej v roku 2010. Byt má bezbarierový prístup, nachádza sa na 1 poschodí. Byt je vhodný na investíciu. S možnosťou predaja aj s pokračovaním v prenájme spoľahlivému nájomníkovi. 

Výmera:  56 m2 + terasa 6 m2  

Dispozícia:  1.poschodie

Orientácia:  Juhozápad, príjemná terasa s nádherným výhľadom

Popis bytu:  Do bytu sa vchádza chodbou so zabudovanou skriňou, napravo z chodby sú dvere do kúpeľne  so sprchovým kútom spojenej s WC, priamo z chodby sa vchádza do obývacej izby prepojenej s kuchyňou. Obývacia izba má veľké okno na južnú stranu s východom na terasu. Kuchyňa má svoje vlastné okno orientované na západ. ( Kuchyňu možno oddeliť od obývačky priečkou, ak by bolo potrebné). Z obývacej izby sa vchádza  do spálne orientovanej na západ.  Budova s moderným výťahom.

Vybavenie: Byt sa predáva s komplet zariadením ako na foto, kuchynská linka na mieru, nábytok, vstavaná skriňa v chodbe, všetky spotrebiče  ( rúra, umývačka riadu, chladnička, práčka, mikrovlnka). V celom byte je podlahové kúrenie, nízke poplatky za energie, elektrické vykurovanie s tarifom). Nízke mesačné náklady.  Vlastná pivnica.

Lokalita:

V blízkosti sa nachádza jazero Sĺňava s areálom vodných športov, lyžiarsky vlek, cyklo a korčuliarsky okruh okolo jazera, fitness, zimný štadión, bowling, tenisový areál . Poloha má ideálny východiskový bod na prechádzky po nábreží.  Lokalita vhodná na rekreačné účely, byt vhodný pre športovo založených ľudí, alebo ako investícia.

Reštaurácia s kaviarňou a vyhliadkou na jazero Sĺňava s denným menu je  vzdialená 300 m, blízko   pivovar , bufety na cyklotrase .

Výhody: Priestranný slnečný byt s terasou a krásnym výhľadom v blízkosti jazera. 

Cena:  178 000 €

Pri rýchlom jednaní do 12.5.2024 zľava na cene

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. 0910 115 888 alebo na mail adrese moravcikova@vasereality.sk., kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku bytu.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo /  HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky