Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
378 579 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Ladislav Šosták
ladislav.sostak@diamondreality.sk
+421 911 337 969

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ ZARIADENÝ 3 IZBOVÝ BYT | BRANISKOVÁ | STARÉ MESTO

Typ
Predaj
Okres
Košice I
Ulica
Branisková
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
68 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
09.04.2024
Aktualizované
14.05.2024
Ing. Ladislav Šosták Diamond Reality
Kontaktovať makléra +421 911 337 969

Popis nehnutelnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásne zrekonštruvaný a moderne zariadený 3 izbový byt, vo výnimočnej lokalite Starého mesta na ulici Branisková.

Byt disponuje výmerou 68m2 a nachádza na prízemi kompletne zrekonštruovaného bytového domu. Ide o obľúbený pražský typ bytu, ktorý prešiel v roku 2018 novou a veľmi funkčnou rekonštrukciou, kde sa využil každý centimeter priestoru a nič vám tu chýbať nebude.

Po vstupe do bytu, ktoré chránia bezpečnostné dvere zn. Adlo sa dostaneme do chodby, po ľavej strane je nočná časť bytu, teda 1x spálňa a 1x detská izba. Spálne sú orientované na sever a tak je spánok veľmi príjemný a izby sa neprehrievajú. Na chodbe ešte nájdeme komoru, ktorá slúži ako práčovňa a uložisko pre nepotrebné veci. Na konci chodby je samostatné WC a pred pár mesiacmi zreškontruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom. Od chodby po pravej strane sa nachádza denná časť, teda obývačka prepojená s kuchyňou. Moderná dispozícia tejto časti vám dovoľuje byť stále v kontakte so zvyškom rodiny a je tu dostatok priestoru pre jedálenský stôl a akékoľvek iné aktivity. Kuchyňa je moderne zrekonštruovaná, využitý je každý centimeter priestoru a nájdete v nej všetky spotrebiče ( vstavaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, el. rúra, plynový sporák, umývačka riadu, digestor). Táto denná časť je orientovaná na juh do tichého parku. Byt nemá balkón ani loggiu.

Byt sa predáva kompletne zariadený ako na fotkách, vrátane všetkého vybavenia. Byt disponuje aj klimatizáciou v obývačke a väčším kumbálom na chodbe (cca 3m2), kde vojde aj bicykel. Ideálna lokalita, odkiaľ máte všade na blízko. Reštaurácie, kaviarne, MHD, Lekárska fakulta, Technická univerzita, ihneď za bytovým domom sa nachádzajú škôlka a škola či pekný park.

Byty v Starom Meste sú stále najžiadanejšie a preto nepremeškajte túto možnosť vlastniť pekne zrekonštruovaný a zariadený byt. Predáva sa za sumu 214.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. AK vás ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0911 337 969.