Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
378 925 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Kristína Huliaková
huliakova@diamondreality.sk
0903 705 351

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REZERVOVANÝ 1,5 IZBOVÝ BYT VO VÝBORNEJ LOKALITE BLÍZKO LEKÁRSKEJ FAKULTY

Typ
Predaj
Okres
Košice II
Ulica
Lesnícka
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
41 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Pridané
08.04.2024
Aktualizované
19.05.2024
Kristína Huliaková Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0903 705 351

Popis nehnutelnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 1,5 izbový byt s balkónom po staršej kompletnej rekonštrukcií na ulici Lesnícka.

Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/MKk9TekQ23k



O NEHNUTEĽNOSTI

Tento útulný 1,5 izbový byt prešiel staršou, avšak kompletnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na 7. poschodí zo 7. poschodí v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, čo prispieva k pohodlnému bývaniu. V byte sa nachádza nová klimatizačná jednotka, takže v horúcich letných dňoch si nehnuteľnosť môžete príjemne vychladiť. Vstupná chodba disponuje vstavanou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru pre Vaše osobné veci. Zariadenie, ktoré sa v byte nachádza je v prípade záujmu možné ponechať novému majiteľovi.

V bytovom dome je naplánovaná dostavba lodžií, čím sa nehnuteľnosť v budúcnosti samozrejme zhodnotí.

Presná poloha bytu, a to Lesnícka ulica, je najžiadanejšou v mestskej časti Košice - Západ, a to vďaka kompletnej občianskej vybavenosti, investičného potenciálu na prenájom a dostupnosti do centra mesta. Nehnuteľnosť je ideálna ako štartovací byt, alebo ako investícia na následný prenájom.

Ako bonus Vám vieme poskytnúť možnosť, prenajať si garáž priamo pred bytovým domom.



ZÁKLADNÉ PARAMETRE BYTU

- Adresa: Lesnícka ulica (Terasa)

- Poschodie: 7. poschodie zo 7. poschodí

- Výmera: 41 m2

- Dispozícia: Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou časťou,samostatná izba, kúpeľňa s WC a kumbál pred bytom.



LOKALITA A OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ

Obchodné centrum Galéria
Potraviny Kaufland, KLAS
Lekárska fakulta
Nemocnica
Rýchla dostupnosť do centra (5 min. autom)
MHD spojenia na všetky smery Košíc



ZÁVER

Tento 1,5 izbový byt na Lesníckej ulici je vhodnou investíciou alebo bývaním pre jednotlivca alebo pár. Rekonštrukcia a modernizácia, nový výťah a klimatizácia zabezpečujú pohodlné bývanie. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a vysoký investičný potenciál s plánovanou dostavbou lodžií. Nezmeškajte túto príležitosť a staňte sa súčasťou tejto atraktívnej lokality v mestskej časti Košiciach - Západ.